Hur man blir en personlig tränare

gym4


En personlig tränare är en person som har uppnått en viss kompetensnivå för att göra och leverera effektiva och säkra träningsprogram för dem med medicinska tillstånd att delta i regelbunden fysisk aktivitet. De är vanligtvis anlitas av företag för att säkerställa att deras anställda får regelbundna träningspass och utveckla sin egen kondition rutin.

Utbildning till personlig tränare / PT

Det är viktigt för oss alla att upprätthålla en vältränad kropp eftersom våra fysiska aktiviteter kan spela en betydande roll i att upprätthålla en hälsosam kroppsvikt. Detta är inte att föreslå att det är dåligt att delta i fysiska övningar på en regelbunden basis. I själva verket, många människor tycker att regelbunden motion är en av de roligaste sätten att stanna fysiskt aktiva och upprätthålla en hälsosam kroppsvikt.

En personlig träning tar vanligtvis mellan femton till trettio minuter och innebär en rad övningar som syftar till att förbättra hälsan hos den enskilde som utbildas. De flesta av dessa övningar görs på löpbandet eller annan liknande maskin som fungerar de muskelgrupper som deltar i övningen. En person kan utföra ett antal övningar medan du tränar med en personlig tränare och kan också utföra dem hemma. En tränare kan också rekommendera en mängd olika utrustningar som vikter, löpband, cyklar etc., som kan användas tillsammans med en uppsättning övningar för att säkerställa att det önskade resultatet uppnås.

Många människor är förvånade över hur lätt det är att upprätthålla en hälsosam kroppsvikt när de bedriver regelbundna, kontrollerade, och väl utformade fysiska aktiviteter. Ett bra sätt att hjälpa individer att bli mer fysiskt aktiva är genom personlig träning, vilket ger ett säkert, roligt sätt att komma i form, bygga muskler, minska stress, och förbättra den allmänna hälsan.

Det finns några olika typer av personlig träning.

Det finns några utbildare som arbetar enbart som professionella utbildare och betalas av en provision från de produkter eller tjänster som de rekommenderar. Det finns andra som arbetar som personliga coacher för olika företag och betalas en fast avgift av företaget för att hjälpa en kund att utveckla ett bra fitness och träningsprogram.

Vissa företag erbjuder utbildning som en del av ett personligt träningspaket, medan andra erbjuder utbildning som en förmån att betala för ett privat gym medlemskap. Vissa företag erbjuder också utbildning på en-mot-en basis, vilket innebär att en praktikant arbetar med en personlig tränare på en viss träning regim. medan en grupp vänner eller kollegor att träna tillsammans på gymmet eller en annan plats för ett liknande ändamål.

För att bli en bra tränare, måste du slutföra några kurser som förbereder dig inom områden som anatomi och fysiologi, bantning, motivation, och lära sig att bedöma behoven hos varje klient i detalj. När du har framgångsrikt slutfört en klass, du kommer att krävas för att ta en omfattande examen för att avgöra dina kompetenser. Efter dina tentor, kommer du att kunna få ett certifikat, som gör att du kan börja arbeta som en personlig tränare.

Det bästa sättet att få utbildning för fysisk träning är att få de relevanta kvalifikationerna och gå till ett gym eller en annan institution där du kan studera under en kvalificerad instruktör som kommer att kunna ge nödvändig vägledning. En bra personlig utbildning bör ta ungefär sex månader att slutföra och du kommer att krävas för att slutföra en eller två ytterligare sessioner på samma plats för att förbättra dina kunskaper.

Utbildningar för en fysisk träning jobb kommer vanligtvis ta minst tre år att slutföra. Dessutom kommer du också att krävas för att fylla i minst 400 timmars klassrumsutbildning. Under denna tid bör du också delta i seminarier och övningssessioner, som kommer att ge dig detaljerad information om de områden av personlig träning som du önskar att lära.

För att säkerställa att du fullföljde den personliga utbildningskursen framgångsrikt måste du göra de nödvändiga proven. För att förbereda sig för dessa tentor, kan du skriva in dig i ett program som American College of Fitness och National Health Council’s National College Physical Education Program. Detta program kommer att ge dig en introduktion till kurserna, testformatet, och hur man effektivt klarar testet.

När du har klarat tentorna och fått ditt personliga utbildningsintyg kan du sedan påbörja utbildningen för att bli certifierad tränare. National Health Council har också en certifieringsundersökning som hjälper dig att bli en registrerad personlig tränare. Du kommer också att behöva ta ytterligare en serie av professionell certifiering tentor för att bli en certifierad fitness coach, men dessa tentor är lättare att klara och kan kräva en kortare utbildningsperiod.